Åbningen af Europæisk gastronomiregion 2017 /v Frederikshøj

Der var stor gastronomisk folkefest d. 18. april i Aarhus. Her fejrede hele Region Midtjylland titel som Europæisk Gastronomiregion, selv H.K.H Prins Henrik var forbi.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Der var stor gastronomisk folkefest d. 18. april i Aarhus. Her fejrede hele Region Midtjylland titel som Europæisk Gastronomiregion, selv H.K.H Prins Henrik var forbi. Der var en masse gastronomiske aktiviteter i haven foran Michelinrestauranten, hvor alle var inviteret. I haven var det nemlig gratis at snuse rundt og smage på den mad, der har gjort regionens gastronomi verdenskendt de seneste år.
Temaet for fejringsfesten er ‘den næste generation’. Det betyder, at du kan smage på og lære mere om blandt andet næste generation af skolemad, hverdagsmad, mad til patienter på sygehusene og kvalitetsfødevarer.

Du kan blandt andet være med til at udfordre den næste generation af skolemad, som i dag for 89 procents vedkommende består af en madpakke smurt af far eller mor. Og selvom man som sådan ikke fejler noget, kan man også få lov til smage på den mad, som Region Midtjylland fremover vil servere for sine patienter på nogle af regionens hospitaler. Ambitionen er nemlig, at maden fremover skal være mere økologisk, lokalt produceret, kraftfuld, nærende og lavet fra bunden.

Sving forbi de er der nede ida til kl 17.00

 

Seneste gallerier