Århus Art Convention 2016 Godsbanen

Aarhus Art Convention bød velkommen i et kreativt univers i påsken, hvor gæsterne bl.a. kunne kan opleve verdens førende graffitikunstnere, blive tatoveret af mere end 150 professionelle tatovører

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Aarhus Art Convention består af 5 dele
1. Et tattoo seminar, hvor de tilmeldte kursister har mulighed for at blive undervist i tatoveringskunst gennem foredrag med flere af verdens førende artister som personlig mentor. Vi har både nationale og internationale foredragsholdere på programmet. Foredragende er tidligere blevet præsenteret af kunstnere som bl.a. Matt Jordan, QTattoo, Josh Payne, John Maxx, Evan Olin, Oscar Åkermo og Robert Borbas. I år kan man blive inspireret af Benjamin Laukis (AUS), Tofi (PL), Steve Butcher (NZ), Dave Tevenal (USA), Kurt ”SixOneThree” Staudinger (AUS), Frank Lanatra (USA) & Mark Wosgerau (DK), som er vores fordragsholdere i 2016.

2. En tattooconvention over tre dage i Den Rå Hal på Godsbanen, hvor op til 250 praktiserende kunstnere fra hele verden med forskellig baggrund i forskellige genrer mødes og praktiserer deres kunnen for - og i samarbejde med - vores besøgende publikum.

3. En femdages graffitifestival (tirsdag-lørdag) på det omkringliggende område af Godsbanen, hvor vi præsenterer den absolutte verdenselite indenfor graffiti og street art. Udover at pryde Godsbanen sender vi desuden et hold af vores dygtigste malere ud i byen, hvorfra de vil skabe liv og glæde gennem deres kunst. Vi har tidligere præsenteret stjerner som bl.a. Sofles, Sobekcis, Velvet, Zoer og Wes21 på vores graffitiscene.

4. Et helt nyt koncept som vi kalder 'Food vs Art', hvor vi fusionerer madkundskab og samtidskunst. Vi afholder bl.a. workshops, som giver publikum mulighed for at lege og eksperimentere med begrebet ‘At spise med øjnene’ og vi holder foredrag, som ser på samspillet mellem musik og madlavning. Alle aktiviteter afvikles i samarbejde landets dygtigste kokke, som er med til at sikre tårnhøj kvalitet fra start til slut.

5. En kunst- og kulturmesse, hvor publikum bl.a kan opleve forskellige foredrag, kreative workshops, internationale kunstudstillinger og lokale gallerier. Vi afvikler tattooconvention i Den Rå Hal og Graffiti festival i gården. Foyerområdet, de omkringliggende lokaler og restauranten tages alle i brug for at skabe det kreative univers, som er med til at gøre Aarhus Art Convention til en unik oplevelse. Både for publikum og vores kunstnere.

Aarhus Art Convention er et årligt samlingspunkt for kreativitet, inspiration og kunst i verdensklasse og DU har muligheden for at være med!

FOYER/CAFE AREA
Merchandise, shops, lectures, food accommodations, art exhibition.

THE RAW HALL
Tattoo Convention, tatoo market

THE REMISE
Seminar (Tuesday-Wednesday) Cinema (Thursday-Satuday)

WAGGON2
Workshops

THE KETTLE
Art Exhibitions, Workshops

OUTSIDE
Graffiti walls, skate sessions, live open-air concerts, Art Rebels, Culture Works, Cirkus Tvaers, Workshops, Institut for X, Eco City and much more.