Audi Challenge Aarhus Halvmarathon

Søndag d. 9. september lød startskudet for dette års udgave af Aarhus Halvmarathon, denne gang med Audi som hovedsponsor. De 21,0975 km startede og sluttede i Viby og gik derfra ind til midtbyen omkring Rådhuset, Musikhuset Aarhus og ARoS, ned langs åen og ad Vestergade ud til stierne ved det smukke område langs Brabrand Sø hvorfra man igen løb op til målstregen i Viby.

Der er billeder fra starten, 10 km (alle løbere) og 20 km (desværre ikke de første, men fra ca. sluttid 1:36:00). Find lettest dig selv ved at lægge din bruttotid for hhv. 10 og 20 km til starttidspunktet 11:08:23.

Rystede og slørede billeder er ikke slettet.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Løbet fik en noget dramatisk afslutning, da en relativt ung løber fik hjertestop. Heldigvis var en hjælper hurtigt til stede for at yde hjertemasage, denne blev kort tid efter afløst af en Falck-redder som løb med og få minutter efter an
kom ambulancen og en lægebil. Løberen blev kørt væk med fuld udrykning.