Bag cirkusteltet på Tangkrogen søndag den 15. april 2012

Cirkus Arena havde premiere i går og i dag summede det af liv både i og udenfor teltet.
Mange havde lagt vejen forbi og kiggede på heste og elefanter samt artister og klovne, når de gik til fra forestillingen.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Sensationel Guld-Fest i Cirkus Arena
For første gang i cirkushistorien går Monte Carlos verdensberømte guldklovn til Danmark - til Casselly-Berdino-familien fra Cirkus Arena.
Hele 2 gange! strøg Cirkus Arena til tops ved årets Cirkusfestivaler i Monte-Carlo. Først var det Cassellys elefanter der modtog guldklovnen - cirkusverdenens svar på en Oscar - af festivalens formand Prinsesse Stéphanie og Prins Albert II af Monaco.
Fire gange undervejs fór et nærmest ekstatisk publikum op af sæderne med stående ovationer, inden det sluttede med endeløse bifald. Og det blev ved. Derfor udløste det artistiske pletskud ikke alene guldklovnen, men også hele fire andre specialpriser, her i blandt Publikumsprisen 2012, som for cirkusverdenen er den vigtigste af alle priser.

Guldfesten fortsatte!
For første gang afholdt man ’New Generation’-festival med Prinsesse Stéphanies datter Pauline som jury-præsident. Igen var det Casselly-Berdino familien der, suverænt, snuppede den eneste Junior-guldklovn foran de mange unge cirkustalenter fra hele verdenen.
Det er jo endt som en ren Arena-festival, jubler den taknemlige cirkusdirektør Benny Berdino, der glæder sig til at præsentere guldvinderne i årets forestilling. Det bliver en guldfest i manegen. Vi skal selvfølgelig opleve vindernummeret med elefanterne, men også de unge, Merrylu og Patrick, er med og viser forrygende akrobatik på hesteryg. Jeg har samlet en række af mine egne favoritter i år siger Benny Berdino og nævner i flæng; springbræt truppen Catana og den spanske energibombe Picasso Jr., der begge har vundet i Monaco - - 16 uovertrufne ekvilibristiske akrobater fra Kina - og Diabolo- jongløren Georgo fra Tjekkiet. Og så har jeg hele vinteren fulgt, hvordan min egen familie har arbejdet med et helt nyt hestenummer hjemme i Cirkusland i Slagelse – det glæder jeg mig meget til at vise frem for publikum.
Verdensklovnen fra Belgien
Det skal være sjovt at gå i Cirkus Arena – og det bli´r det når Benny Berdino, sammen med husklovnen Jimmy Folco præsenterer en af verdens bedste klovne Toto Chabri. Det bliver vanvittigt morsomt! - lover cirkusdirektøren, der også har et par overraskelser i ærmet og nævner en kæmpe varmluftsballon, før han kommer i tanke om at han er ved at afsløre sin egen overraskelse.

Læs mere på www.arena.dk

 

Seneste gallerier