Bag Kulisserne og i sminkerummet på forestillingen Gengangere. Galleri 2

Torsdag den 12. april 2012 var der pressemøde på Århus Teaters forestilling Gengangere som har premiere den 20. april og spiller frem til den 19. maj.

I aften, den 17. april var Spotted på besøg i sminkerummet og så hvor effektivt sminke pigerne arbejde og med hvilken præcision de skaber den maske der nu skal bruges.
Vidste du at man faktisk bruger hygiejnebind til at fjerne lim og sminke med??
Det gør man af den simple grund, at det ikke fnugger i skæg og parykker.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Fru Alving er nærmest lykkelig. Hendes søn, Osvald, er vendt hjem fra sin tilværelse som kunstner i Paris, og snart står det børnehjem, der skal ære hendes afdøde mand, færdigt. Men fortidens gengangere kan være en ubønhørlig fjende, der indhenter os, når vi mindst venter det. Og fru Alving konfronteres med det, hun havde håbet at kunne undslippe: sandheden om hendes ægteskab.

Drømmen om menneskelig frihed og lykke er evig aktuel. En drøm, der ikke er anderledes for os, end den var for Fru Alving og hendes fordømte søn Osvald i Henrik Ibsens stykke Gengangere. Stykket udstiller, hvordan (dobbelt)moralske holdninger i det omkringliggende samfund kan have vidtrækkende og forfærdelige konsekvenser.

I rollerne som Osvald og Fru Alving kan du opleve den Reumert vindende Thomas Levin og en af Aarhus Teaters store skuespillerinder, Inge Sofie Skovbo.

"Gengangere er et af de absolut bedste stykker i
det 19. århundrede, og det siger ikke så lidt ... "
Mick Gordon, instruktør

Fra Sweeney Todd til Ibsen
Med Gengangere får du muligheden for at opleve en ægte klassiker. Den anerkendte irske instruktør, Mick Gordon, der i sidste sæson stod bag musicalen Sweeney Todd, vil skabe en forestilling, der giver plads til den menneskelige tragedie, som Ibsen så barskt og rammende har beskrevet. Mick Gordon er vant til at bevæge sig på den internationale arena. Han har sit eget teaterkompagni og har blandt andet instrueret på National Theatre i London.

De medvirkende er:
INGE SOFIE SKOVBO || THOMAS LEVIN || KIM VEISGAARD || METTE DØSSING || BUE WANDAHL