Bodyslam Wrestling Nrgi Arena Århus

BODYSLAM! Pro-Wrestling er garant for blå mærker og bizarre slagsbrødre, når både danske og udenlandske wrestlere i international klasse går i ringen for at vinde publikums gunst!

Men wrestling er ikke wrestling uden publikum! Der må både råbes, buhes af og heppes på, når snus-indtagende svenskere og maskerede weirdos legdropper, suplexer og piledriver hinanden i kanvassen!

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Aarhus-rapperen Jøden, der blandt andet er kendt for hits som “Gamle Dreng”, “Kom Igen” og “Hamrer Løs” kommer til at få sit livs udfordring, da han gør sin wrestling-debut, når han som manager skal holde styr på wrestler/rapper Michael Fynne, som han har lovet kommer til NRGi Parks Eventhal 1 for at rive hovedet af manden, der oprindeligt bragte ham ind i wrestling; den danske wrestling-legende Tank!

Den 22. august skal den skinsyge og jaloux Rick ‘The Prick’ Dominick​, med sin kæreste Grace ved sin side, op imod den danseglade og spraglede smørcharmør Janne Walterz​! Det bliver rock ‘n’ roll og Be-Bop-a-Lula mod danseglæde og Diggiloo Diggiley, når disse to modsætninger mødes – Hvem vinder? Og hvor mange dansetrin fra Janne skal der til, før Rick antager, at han forsøger at score Grace?

Der er også dømt landskamp d. 22. august, når Danmark tager imod England. Det bliver britiske Chris Ridgeway imod danske Kristian Thorn i en kamp med internationale konsekvenser. Ridgeway lagde en åben udfordring ud til enhver dansker, med den bagtanke at ingen dansker ville være modig nok til at tage imod den; han tog fejl! Kristian Thorn er klar til gå op imod en af sin karrieres største udfordringer d. 22. og hive en sejr hjem for både sig selv og Danmark.

I en decideret bizar match støder “Malmös Søn” Killer Karlsson sammen med den enigmatiske Emeritus Midnight. Karlsson har gjort sit til at han absolut ingen fans har tilbage på denne side af Øresund og Emeritus har uden tvivl i sinde at gøre kort proces med den upopulære svensker, for at sætte et eksempel i sin første kamp. Derudover kommer Emeritus i selskab med en kvinde, hvis rolle og endda navn, stadig ikke er kendt – men mon ikke den rød/blå-hårede femme fatale kommer til at spille en vital rolle i kampens hede?

Der er altid dømt David mod Goliath når 140 kg tunge Harley Rage går i ringen, men denne gang står han overfor en modstander med styrke og en sult efter sejr, der muligvis kan vise sig fatalt for “The Human Battletank”. Axel Steele er nok ung, men han har intet at tabe og alt at vinde, ved at hive en sejr hjem over én af Skandinaviens mest dominerende wrestlere.

Kilde Bodyslam.dk