Børnekarneval i Kjærslund

Laursens realskole stillede med musikere og kor, mens områdets dagplejere vuggestuer, 0-klasser og andre børnegrupper dansede og sang på denne smukke solbeskinnede formiddag.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Søren Jensenog Nana Bang Kirkegaard fra Laursens Realskole fortæller:

Børnekarneval i Viby
300 børn i et glad og syngende optog

Kan det lade sig gøre, at 300 vuggestue, børnehave- og 0. klasse-børn går gennem byen i et kæmpe optog - to og to - syngende fra den ene ende af optoget til den anden?
Det kan det! Og i år bliver det endnu større og med endnu mere fest end de to foregående år, hvor man har lavet et tilsvarende karneval.

Der bliver glæde og masser af sang, når Musikskolen Lauras musicalhold med unge i alderen 13 til 16 år + Laursens Realskoles Musikklasse (en af skolens 10. klasser) sørger for at hjælpe de små med at holde både tonen og rytmen. De unge musikfolk er klædt i fest og farver - fra panda-kostume til enorme strutskørter. De synger, så det gjalder - og det smitter de små .

Efter indledningsmarch i gaderne synges der fortsat, når man har nået bestemmelsesstedet Kjærslund, hvorefter der bliver leget på livet løs: Der bliver lavet blæsevejr med faldskærme, som man kan gemme sig under. Der bliver pustet skyer af sæbebobler og meget mere. 

De deltagende børn er fra vuggestuen Kjærslund, DII Kjærslund 1A og 1B samt Egtmontgården.
Desuden er dagplejerne i området inviteret med sammen med deres børn, ligesom børn fra 0. klasser er en del af karnevallet.
Sangene er øvet med børnene inden, så man kan give den fuld skrue, når den store dag endelig kommer.

Man mødes fredag d. 28. september klokken 9.30 - ved Rosenhøjcentret, går ad Søndervangs Allé, Mathildelundsvej, forbi Søndervangsskolen, hvor 0. klasserne slutter sig til, hvorefter man går videre ad Søndervangs Allé til et græsareal ved Kjærslund.

 

Seneste gallerier