Cafe Hack

Mere end ti sæsoner, mere end fem hundrede shows, mere end tusind interviewede gæster, en ugentlig lytterskare på godt en million. - Så er scenen sat til Cafe Hack, der på ellevte år huserer på P4 i Danmarks Radio. Cafe Hack sendtes første gang mandag den 6. januar 2003

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Til hvert show inviterer vært Søren Dahl og tjener Thomas som regel to personer, som han har lyst til at snakke med og blive klogere af, som han udtrykte det kort før showets start.

Dagens gæster var professor og filosof Vincent F. Hendricks og stand up-komiker og tourne-aktuelle Linda P, der begge afslørede nye sider af de personligheder, vi kender fra medierne.

Leg med tiden
Cafe Hack optages live om torsdagen for at blive sendt om søndagen, så alle interviews og oplysninger om dag og vejr skal tilpasses som om ’det var søndag’.
Alt dette var mere end hundrede gæster vidne til torsdag den 9. januar 2013 i de gamle cafelokaler i hjørnet af Aarhus Teater.

Showene udsolgt mange måneder i forvejen
Cafe Hack er som det mest lyttede danske radioprogram så populært, at man skal stå tidligt op for at sikre sig billetter til optagelserne. De første ledige billetter er midt i marts 2013.