Danisco Cup 2. runde 2012 - Riis Skov

Søndag d. 29. januar gik startskuddet til 2. runde af Danisco Cup fra vandrehjemmet ved Riis Skov. Op mod 2000 løbere tog en eller to turer omkring skoven, for at løbe hhv. 5 eller 10 km i både bakker, sne og blæst.

Find hurtigst dig selv: Sammenlign din sluttid med starttidspunktet og tag højde for, at billederne er taget ved 2/7 km mærket.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Vejret stod på mellem frysepunktet og 3 graders frost. Hele natten og morgenen havde sneen drysset ned fra himlen, men alligevel valgte op mod 2000 løbere i alle aldre at søge mod startlinien til årets 2. runde af Danisco Cup. Starten udgik fra vandrehjemmet ved Riis Skov, hvorfra man kunne løbe en rute på 5 km rundt om skoven eller gentage den for at komme op på 10 km. Som om det hårde vejr ikke var nok, er dette en af de mere kuperede ruter i Danisco Cup, og den bliver ikke lettere af, at de første km går det nedad, for så at gå stejlt op mod mål.

Danisco Cup er et vinterløb, der dette år gennemføres for 29. gang af Aarhus Motion. Løbet består af 5 runder, der i år er Marselisborg Hallen, Riis Skov, Brabrand Hallen, Scandinavia Center for at slutte d. 28. marts. ved NRGi Park. Ud over at løbe turen, er det også muligt at gå den, i form af Walk.

 

Seneste gallerier