En hyldest til Eva Cassidy

Et musikalsk foredrag hvor Louise Juul i ord og toner fortalte og sang sange af den nu afdøde men verdensberømte sangerinde med den smukke sjæl og store stemme.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Aarhusianske singer-songwriter Louise Juul gav solo-koncert i Odder kirke onsdag d. 11. november. Her spillede og sang hun nogle af de sange, som den amerikanske musiker Eva Cassidy blev så berømt for at gengive foruden sange fra hendes eget seneste album Rebekkavej.

Louise Juul har slået sit eget navn fast både som sanger og sangskriver i de senere år. Hun har bl.a. udført support gig for Roxette, VIP-koncerter til U2, Bon Jovi & Bruce Springsteen og Dolly Parton, ligesom hun har sunget med Nephew.

Sangeren Eva Cassidy døde i 1996 i en alder af kun 33 år, men efter hendes død har hendes plader solgt i millionoplag, og hun har haft stor indflydelse på mange andre musikere. Ikke mindst Louise Juul, der skriver på sin hjemmeside. ”Eva Cassidy er en legende og et forbillede for mange sangere - inklusive mig selv. Hun er den sangerinde, jeg beundrer allermest - og dette er ikke kun for hendes stemme, men også hendes udtryk og sjæl som er helt unik.”

 

Seneste gallerier