Fed Fredag - Happy Hour

Tivoli Friheden og Fed Fredag leverede fredag happy hour, da de, som en overraskelse, havde ikke mindre end to koncerter.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Tivoli Friheden og Fed Fredag leverede fredag happy hour, da de, som en overraskelse, havde ikke mindre end to koncerter. Først den planlagte med Birthe Kjær & Feel Good Band og herefter fulgte Zididada.
Birthe Kjær & Feel Good Band´s indtog Friheden og Aarhus med charme og smittende glæde og publikum kvitterede med at synge med på sange som bl.a. "Arrivederci Franz", ”Sommer og sol” og selvfølgelig ”Pas på den knaldrøde gummibåd”. Afslutningsvis blev der sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.
Zididada havde en svær opgave ved at komme efter komme efter dansktoppens ukronede dronning. Men de gjorde hvad de kunne for at få skabt en fest af klassikere fra slut 90erne og 00erne. Der blev da også sunget med på numre som bl.a. "Rock my boat", "Zididada day" og "Walking on water" og alt i alt en god overraaskelse fra Friheden.
Endnu en dejlig aften i Tivoli Friheden med rigtig god stemning og dejlig musik.