Frivillighuset marts 2012

Fredag eftermiddag bød på følgende: Afslutning på Jubilæumsugen - Åbent hus - Musik Skt. Pauls Band - Afslutningstale v/tidl. borgmester Fl. Knudsen
En fantastisk eftermiddag med god musik og glade mennesker.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Frivillighuse

Frivillighuse danner rammen for en lang række aktiviteter.

Som en del af Sundhed og Omsorgs tilbud på frivilligområdet findes 5 frivillighuse. Frivillighusene stiller rammer til rådighed i form af lokaler og miljøer, hvor det er muligt for klubber, foreninger og borgere at mødes omkring en lang række aktiviteter.

I frivillighusene ydes der støtte og rådgivning omkring foreningsarbejdet på seniorområdet. Du er velkommen til at besøge frivillighusene. Du kan bare kigge ind, når det passer dig.

Skt. Pauls Band, der under ledelse af H.C. Vartenberg (kendt fra Kærne og Østjysk Musikforsyning) spiller kendt swing- og bigband musik primært af Count Basie og Duke Ellington, i arrangementer af bl.a. vor egen Peder Pedersen, og de kan li´ det, orkestret altså.
Det er musik fra dengang mænd var mænd, og pigerne var glade for det.

Orkestrets musikere består af en samling garvede og professionelle jazzmusikere fra det frodige jazzmiljø i Århus, som f.eks. Hans Jacob Sahlertz, Palle ”Cigar”, Max-Peter Mikkelsen, Bjarne Brodtkorb, Helge Gramstrup m.fl. som kan give publikum en stor musikalsk oplevelse. Sammen med orkestret optræder en virkelig god sangerinde, Bente Vindum, og orkesterlederen H.C. Vartenberg er mand for at fortælle nogle sjove anekdoter ind imellem numrene.
www.sktpaulsband.dk