Grøn 2023

I år har Grøn Koncert eksisteret i 40 år, og samlet penge ind til muskelsvind fonden under sloganet “Plads til forskelle”. Igen i år stiller noget af det allerbedste fra den danske musik scene op til en kæmpe fest rundt om i Danmark.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

I år har Grøn Koncert eksisteret i 40 år, og samlet penge ind til muskelsvind fonden under sloganet “Plads til forskelle”. Igen i år stiller noget af det allerbedste fra den danske musik scene op til en kæmpe fest rundt om i Danmark. Sædvanen tro er Jacob Haugaard og Simon Toftgaard Jespersen konferencier på grøn scene, mens Nova scenen bestyres af Mai-Britt Vingsøe og Lars Johansson. Årets plads til forskelle t-shirt er designet af Benjamin Hav og sædvanen tro skydes et par eksemplarer ud til publikum. Programmet stod på: SAVEUS, AQUA, ARTIGEARDIT, MØ, MEDINA, BENJAMIN HAV, ANDREAS ODBJERG og fest rundes af med L.O.C. ARTIGEARDIT måtte desvære aflyse grundet komplikationer ved hans kærestes graviditet. Med kort varsel trådte den unge rapper Lamin ind og tog hans plads. Dejlig at se de danske musikere bakke hinanden op.
Stemningen var I top fra starten da slusen åbnes og publikum stormer mod Nova scenen hvor SAVEUS åbner festen. Igen i år måtte der meldes om totalt udsolgt i det århusianske. Glade publikummer overalt, selv under Lamin koncerten - hvor det regnede kraftigt var det som om at musikken fejede vandet ud af sind. Dagen igennem var publikum veloplagte og havde en kæmpe fest. Dårligt var Andreas Odbjerg trådt af scenen før de mange frivillige kastede sig over at demontere scenen så den var klar til turen mod Ålborg. Flere kunstnere og konferencier hyldede de mange frivilliges indsats for den gode sag!