Har du benzin i blodet??

Søndag den 29. april 2012 var der premiere på sæsonen i Folkerace på banen i Nysum.
Der blev gået til stålet og taget nogle flyveture, men ingen kom til skade, hvilket fortæller meget om, hvor godt sikrede bilerne er.
Lørdag den 5. maj kan du komme til åbent hus på banerne og prøve det hele selv....
Hvis du altså tør?

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Åbent Hus Folkerace d. 5. maj 2012

Du møder op på banen mellem kl. 10.00 og 15.00

Du behøver ikke at medbringe noget, du låner udstyr af os! Hvis du er under 18 år og ikke har en af dine forældre med, så skal du have skriftlig tilladelse med fra en af dem.

--------------------------------------------------------------------------------

Hvordan foregår det?

Først får du en tur sammen med en erfaren folkeracekører, så du kan mærke spændingen ved at køre på en bane, hvor man kan give den fuld gas, og hvor underlaget giver nogle gevaldige udskridninger rundt i svingene!

Bagefter kan du selv få lov til at prøve en folkeracer (dette koster dog kr. 150,-), hvor du kan prøve kræfter med bilen og banen. Det er ikke så let, som det ser ud, og selv den mest erfarne billist får sin sag for, når først underlaget er grus eller jord og der samtidig gives fuld gas..

Der vil være masser af klubbens folk til stede for at hjælpe med udstyr, biler, seler osv., men også til at besvare alle dine spørgsmål om, hvordan man kommer i gang, skaffer en bil, bliver medlem af en klub mv.

God tur

Husk at du kan læse mere om fotografen på:
http://spotted.stiften.dk/brugere/john-jensen