Hos Anders januar 2012 Paul Harrison

Paul Harrison og Sean Moyses åbnede årets første frokost jazz arrangement Hos Anders. Når et så kendt jazzorkester annonceres burde lokalerne Hos Anders kunne udvides til det 3 dobbelte, hvilket også ville betyde at det ville være nemmere at tage fotos samme sted. De mange fremmødte fik en herlig eftermiddag med en god og svingende jazzmusik suppleret med Sean Moyses karakteristiske banjo.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Paul Harrison har i over et årti været en af jazzscenens mest dominerende topnavne. Respekteret som både musiker og kapelmester, hvor han konstant og overbevisende sikkert har været i aktion med et internationalt band på et højt musikalsk niveau. Har følge af en meget stor og loyal fanskare, og har altid udmærket sig med en særdeles travl koncertkalender og vedvarende stor efterspørgsel.
Engelske Paul Harrison har i over et årti været en af de absolut førende musikere på den danske jazz scene. Og kapelmester for et af tidens mest succesfulde orkestre. Med sin metalklarinet bragede han ind på spillestederne i Danmark i 1998, og har lige siden givet sit publikum et utal af hæsblæsende musikalske oplevelser. Harrisons popularitet gør sig også stærkt gældende uden for landets grænser, hvor han har besøgt mange festivaler og klubber. I Danmark er det næsten umuligt at finde en jazzklub, jazzfestival eller jazzscene, hvor Harrison ikke har været. Også uden for det typiske jazzland har han serveret musikken utallige gange. I 2012 fortsætter Harrison ufortrødent med et band i topform