Hos Anders marts 2012 Kims Bacon

Kims Bacon 40-års jubilæumskoncert Hos Anders| Efter fyrre år er der stadig bud efter dette orkester, som er blevet en del af den århusianske jazzhistorie siden starten på Vestergade 58 i 1972. I en tid med skilsmisser og virksomhedsfallitter er det godt, at der stadig er nogen, der står sammen om at levere forrygende jazz, blues og boogie woogie. En dejlig eftermiddag med svingende musik og glade mennesker.
Kim Nedergaard: piano, vokal. Hanse Jensen: tenorsax. Nikolai Bøgelund: basun. Jesper Bjarnesen: guitar, vokal. Jørgen Nielsen:

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Kims Bacon startede i 1972 i Århus, i begyndelsen som en trio. Gennem årene er musikere kommet og gået, men hele vejen igennem har pianoet og bassen været bestyret af Kim Nedergaard og Jørgen Nielsen.
Kims Bacon har udviklet sin helt egen stil, baseret på inspiration fra de store personligheder i swing og blues. Selvom repertoiret består af mange klassikere, kan man være sikker på, at de ikke lyder helt, som de plejer. Kims Bacon er kendt for den eksplosive energi, det uimodståelige swing og de fine soli, leveret af top-professionelle musikere. Kims Bacon er en kvartet, men ved særlige lejligheder, som 40- års jubilæet her i 2012 udvides orkestret med superkompetente jazz- og bluesmusikere som Nikolai Bøgelund, basun og Jesper Bjarnesen, vokal og guitar.

Læs mere om dette legendariske orkester på www.kimsbacon.dk

 

Seneste gallerier

GoFM Live 2024

GoFM Live 2024

4. juni 2024