HSC "Dolphin Jet" 14.05.2012

I dag ankom HSC "Dolphin Jet" til Århus, som skal være hjemhavn for den nye hurtigfærge. Vi "SPOTTEDE" skibet fra Fredericia til Århus med en dybdegående rundvisning fra top til bund. De brølende motorer i bunden og kaptajnens overblik på broen bragte os sikkert nordover med flot udsigt til Samsø og Tunø, trods det truende regnvejr og kraftige blæst. Skibet lod sig ikke mærke med det, og vi fik en god og spændende oplevelser, som vi forsøger at vise med vores foto.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Dagens foto udvalgt af fotografen:
http://go-on.smugmug.com/share/d0ndTRdfc37yE

At læse på nettet:

Tidligere lå den hurtige katamaran HSC Dol­phin Jet og fragtede gæster over strædet ved Gibraltar. Den tid er nu forbi. I fremtiden skal den sejle på strækningen Aarhus-Kalundborg, og på vej til sin endelige destination

I slutningen af maj indsætter Kattegatruten hurtigfærgen Dolphin Jet på strækningen mellem Aarhus og Kalundborg. Overfartstiden bliver cirka halvanden time. Sammen med en mere direkte forbindelse mellem Kalundborg og København giver det en samlet rejsetid mellem hovedstaden og Aarhus på under tre timer. Hurtigfærgen bliver dermed et attraktivt alternativ til de eksisterende forbindelser på tværs af Kattegat og Storebælt. Afgangstiderne er desuden tilpasset typiske mødetidspunkter med mulighed for ud- og hjemrejse samme dag.

Kvalitetstid om bord
Om bord på Dolphin Jet er tiden din egen. Du vælger selv, om du vil bruge overfartstiden på at slappe af i stillezonen med panoramaudsigt til havet, eller om du vil sikre dig en komfortabel plads i Business Loungen, hvor du kan arbejde eller mødes med forretningsforbindelser. Rejser du med familien, kan I nyde tiden sammen og hygge med brætspil ved de mange borde i det store, sammenhængende familieområde. Her er både biograf og legerum samt en cafe med børnevenlige retter. Der er naturligvis gratis trådløst internet på hele færgen.

Noget for enhver smag
På Dolphin Jet finder du ud over de moderne faciliteter også et varieret udvalg af mad og drikkevarer. Foruden familiecafé og bar indeholder færgen også en stor buffetrestaurant, som tilbyder både kolde og varme retter. I buffetrestauranten er der lagt vægt på sunde valgmuligheder til en rimelig pris.

Ankommer nyrenoveret til Danmark
Dolphin Jet gennemgår netop nu en større ombygning i Bremerhaven i Tyskland. Hurtigfærgen forventes færdig med forberedelserne til sin nye opgave den 11. maj, hvorefter den begiver sig ud på promotion-tour til en række tyske og danske havne.
Læs mere om Dolphin Jets promotion-tur her.

Når Dolphin Jet ankommer til Danmark, er den nyrenoveret og tilpasset danske forhold. Det betyder blandt andet en justering af passagerantallet fra 900 til 774 for at give bedre plads til moderne faciliteter, som sikrer høj komfort om bord.

Læs mere: http://www.kattegat-ruten.dk/dk/service-information/skibe/hsc-dolphin-jet/

 

Seneste gallerier