Immortal Techique på Voxhall

Mellemøsten står i flammer, CIA torturerer efter forgodtbefindende, og på hjemmebane er amerikansk politi i åben kamp med landets egne borgere. Hvis der findes en kunstner i verden, der kunne have fortalt, at det ville gå præcis sådan, er det Immortal Technique.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Rapperen med de afrikanske og peruvianske rødder voksede op i Harlem-bydelen i New York og har i hele sin karriere kæmpet mod social uretfærdighed og racisme. Hans album “Revolutionary Vol. 1″ og “Revolutionary Vol. 2″ samt “The 3rd World” er blevet moderne klassikere – ikke bare hos hiphop-publikummet, men hos de mange, der er trætte af musik uden relevant indhold. For tiden arbejder han på albummet “The Middle Passage”, så der er masser af ny musik i rygsækken, når han kommer til Danmark.

Modsat mange andre politiske rappere, der kan tendere til at lyde skinhellige, bruger Immortal Technique sin vrede til sin fordel. Med en indestængt galde rapper han både karismatisk og medrivende. Hans evne til at se længere end sin egen næsetip og sætte verden i perspektiv oplevede man blandt andet på den kontroversielle single “Bin Laden”, hvor han pegede fingeren tilbage på præsident Bush og lod Amerika bære en del af skylden for angrebene den 11. september. Nærmest profesting rappede han også om den mangel på beskyttelse fra staten, mange amerikanere nu lever med:

“Changing the course of destiny, so I’m strapped with weaponry ’cause the government don’t give a fuck about protecting me!”

I Danmark har Immortal Technique et stort og trofast publikum, der kæmper side om side med ham. Desuden medbringer han altid et hold af kampklare gæster – denne gang de dygtige CF Constant Flow, Hasan Salaam samt Brooklyn-legenden Poisen Pen. Det bliver dermed en stor totaloplevelse, hvor fællesskabet er i centrum, når Immortal Technique denne aften vender tilbage til VoxHall.

Kilde : Baws Intertainment