Italian Information Service

Tag til Italien og kom hjem hver aften – Italien i Aarhus: intensive sprogkurser med fælles italiensk frokost og foredrag på italiensk

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Tag til Italien og kom hjem hver aften – Italien i Aarhus: intensive sprogkurser med fælles italiensk frokost og foredrag på italiensk.

Bagmanden og tovholder på de italienske uger er Ib Larsen fra Italien Information Service, og som også er presidente for den italienske forening Società Dante Alighieri: ”Jeg fik ideen til ”Italien i Århus” for en del år siden. Først var der blot én uge og med deltagere kun fra Århus. Efterhånden er der nu tre uger og deltagerne kommer rejsende fra alle egne af landet: Skagen, Frederikshavn, Aabenraa, Sønderborg, Vejle og ca 25% af deltagerne kommer nu fra Hovedstadsområdet. Underviserne er både FOF’s egne italienske lærere samt lærere fra Italiens bedste sprogskoler for udlændinge, som vi flytter til Aarhus i kursusperioderne.”

Kurserne afholdes på den italienske sprogskole FOF/Dante Alighieri Aarhus, som er Danmarks største sprogskole for italiensk. Der er nu ca. 45 italienskhold med i alt mere end 600 kursister.

Udover undervisningen og foredrag i dagtimerne 9 – 15.30 er der også gang i det italienske aftenliv: Filmaften med italiensk film i Øst for Paradis, koncerter med italienske musikere, Grappa-smagning på Gl. Aabyhøj, alt med italiensk sprog og stemning.

 

Seneste gallerier