Kraftig røgudvikling i Tirstrup Lufthavn

Velkommen til Drift Battle!

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Drifting er en ny sport i Danmark med masser af hestekræfter, masser af røg og masser af hvinende dæk. En sport med massere af action i højeste klasse, på et forholdsvist lille område.
I denne weekend arrangere Racedays.dk, Drift Battle, et bidrag til endnu en motorsport, hvor gaderace trækkes over på en bane og bliver til drifting. Arrangementets målsætning er at gøre det nemt at komme i gang med sporten, samtidig med at man ikke skal koncentrere sig om alt muligt andet end at pakke bilen og så komme afsted – til færrest mulige penge.
Arrangementet er lukket for publikum så denne billede serie er en unik mulighed for at se nærmere på konceptet.
Ca. 60 biler stiller i weekenden til start med træning lørdag og konkurrence søndag. Træningen lørdag blev afviklet på to baner henholdsvis opvarmning/begynder og konkurrencebane. Træning kan køres individuelt eller to biler mod hinanden, konkurrence er altid to biler mod hinanden.
Mange af biler er special byggede med specielle ophæng, gearkasser, koblinger og kraftig tunede motorer der for nogen vedkommende køre på metanol og derved yder 500-600 hestekræfter. Desuden køre de på specielt dæk udviklede specielt til drifting.