Michele Benuzzi

Foreningen Societá Dante Alighieri indbød til en usædvanlig smuk foyer-koncert for cembalo i Musikhus Århus med den italienske cembalist Michele Benuzzi.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Foreningen Societá Dante Alighieri indbød til en usædvanlig smuk foyer-koncert for cembalo i Musikhus Århus med den italienske cembalist Michele Benuzzi.
Michele Benuzzi er uddannet cembalist fra Royal College of Music i London, og han har også studeret musik på universitetet i Italien. Han har deltaget i en række mesterkurser med bl.a. Lars Ulrik Mortensen og Andreas Staier, samt fået tildelt flere legater.
I 2003 vandt han 3. prisen ved en international cembalokonkurrence i Japan.
Han spiller ofte koncerter i Italien, både som solist og i forskellige kammermusiksammenhænge, og med forskellige italienske orkestre.
Han har optrådt ved festivaler i Australien, London og Edinburgh.
Han har stiftet ensemblet Arcomelo, til fremførelse og indspilning af musik fra 1700 og 1800-tallet, spillet på historiske instrumenter.
Med Arcomelo har han bl.a. indspillet cembalokoncerter af C.Ph.E. Bach, og er i gang med at indspille samtlige W.F. Bach’s cembaloværker. Han har også indspillet værker af D. Scarlatti.
www.michelebenuzzi.org.uk; www.arcomelo.com
Michele Benuzzi gav en uforglemmelig koncert i 2010 og vendte nu tilbage på mange opfordringer.

Koncerten blev arrangeret i tæt samarbejde med Musikhuset Århus og med Italien Information Service. Efter bifald og ekstranummer takkede Ib Larsen varmt for den fine koncert og overrakte blomster til Michele Benuzzi.

 

Seneste gallerier