Road Racing på Ring Djursland

Road Racing sæsonen blev sat i gang på Ring Djursland, hvor der virkelig blev gået til vaflerne i dag.
Nogle måtte op at danse på asfalten, men ud over lidt ridser i lakken (og stoltheden) kom ingen noget til.
Bidende koldt, men masser af godt race.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

AMK skriver således på deres hjemmeside:
I weekenden bliver der kørt ikke mindre end 3 DM afdelinger så der bliver race for alle pengene. Der bliver kørt i alle klasser som er:

Moto 4½: En helt ny klasse som har premiere i 2013. Her kan alle motorcykler op til 450cc deltage. 1 cyl. 2 cyl. 2 takt eller 4 takt. Alt er muligt. Her kan der blive gensyn med nogle af de ”gamle” racere som har stået og samlet støv de sidste år

Rookie 600: Klassen for de nye og ikke helt erfarne. Motorcykler op til 600cc

Rookie 1000: Også for de nye og ikke helt erfarne. Motorcykler op til 1000cc

Det er i de 2 klasser at de nye stjerner fødes og der er kamp til stregen.

SuperStock 600 og SuperStock 1000: Standard motorcykler hvor der kun må ændres meget lidt på cyklerne, så det er her man kan se hvad en gadecykel egentlig er i stand til at præstere.

Supersport 600 og Superbike: Her er der givet noget mere gas med modificeringerne og det er her de helt hårde drenge kører om kap.

I Classic bliver der kørt DM i hele 5 klasser, de vil dog være slået sammen til 2 i weekenden. Her er der tale om motorcykler fra 30,erne og frem til 1987. Lige fra 50cc til 1100cc. Omgangstiderne for de hurtigste af de ”gamle” vil ligge meget tæt på de moderne, så her er der også super fint race.

Og så for at krydre det hele lidt ekstra kommer der lige 25 til 30 KZ2 Gokarts og kører et par heats. Det er 125cc maskiner med 6 gear og de kører super hurtigt og særdeles underholdende.