Rock & Roll lives.... på Ny V58

Bullhounds gå tur......

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Spillestedet Vestergade 58 har leveret varen i over 40 år, og her i torsdags, 28. januar 2016, var der ægte Rock & Roll på programmet.
Dansk/Amerikansk band The Bullhounds er på deres første turne med Dansk rock-trio "Lucer" i support. Sammen blæste de to bands taget af til en publikum som var helt klar til de ægte varer.
Lucer består af brødrene Lasse og Anders Bøgemark (Guitar og Bass) samt på trommerne Jonathan Nørgaard. Trods deres unge alder har de helt klart Rock i deres sjæle. Deres musik er deres egne sange med den ægte britisk-rock lyd. En energisk trio på scenen som give 110%... Forygende musik.
Hvem er The Bullhounds..?
Bandet består af nogle virkelige rutineret musiker:
Sanger Erling Daell, Guitarist Rick Richards, Bassist Keith Christopher, på trommer Mauro Magellan og nu med “Swedish rocker” Mikael Fässberg på guitar.
Lyder nogle af navnerne bekendt..? Var du nok til The Georgia Satellites, tilbage i 80'erne... Lyden er helt i tops med fede vokaler, klassisk guitar-soloer og den ægte rock'n'roll beat... De skal opleves... hold øje efter deres tour-datoer eller snub en deres cd'er... On Sale Now....