Ski-Event Bispetorv Århus

Sne, ski og rejser var der i dag masser af på Bispetorv, da Århus skiklub lavede en ski-event midt i byen. Eventet trak mange tilskuere og en del fik prøvet skibakken.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Leg i sneen for alle aldre. Ved årets Skievent vil Aarhus skiklub invitere til skileg for de 5 til 10 årige.

Instruktører står klar med udstyr og godt humør. Senere viser de lidt ældre hvordan de leger, når årets vinder af Rad Film Film Battle skal findes. Det hele bindes sammen af dagens konferencier Joakim Ingversen, der udover danserytmerne har ganske godt styr på skiene.

Det er 100% leg
Ved at kombinere ski og leg vil Aarhus skiklub give de mindste glæden ved bevægelse og socialt samvær i sneen. Instruktører står klar med langrendsski i de helt små størrelser, og målet er at børn og forældre oplever skiløbets mange muligheder for social udendørsaktivitet i vinterhalvåret. Succesen er importeret fra Norge, hvor den har vist, at selv de mindste børn får en masse ud af skileg.

De voksne kan også lege med
Når programmet på Bispetorv er slut, og vinderen af 2TWELVE Rail Jam er fundet flyttes festen til Skru ned på Åboulevarden 21. Der skal vinderen af Rad Film Film Battle findes. Filmmagere har i den sidste måned kunne indsende deres bedste film fra sneen, og det er blevet til hele 18 film. Et dommerpanel sammensat af professionelle filmfolk med rødder i det danske ski og snowboard miljø vil bedømme filmene på redigering, historie/ide, det fotografiske, samt det ski og snowboard tekniske. Spredt ud over flere kategorier vil dommerne uddele præmier til en samlet værdi af over 35.000 kr. Filmene kan alle ses på skier.dk, hvor man også kan være med til af bestemme People’s Choice Award. Efter kåringen fortsætter festen med DJ fra Cheff Records Emil Lange, dagens konferencier Joakim Ingversen.

Vild med ski
Skievent er stolte af at kunne præsentere Joakim Ingversen som konferencier på Skievent. Mellem dansetræning og optagelser af Vild med dans liveshows har Ingversen fundet tid til at guide tilskuerne gennem dagens aktiviteter. Han er selv en entusiastisk skiløber og har deltaget ved flere Freestyle DM. Han vil bidrage til at formidle glæden og legen på bakken udover hele Bispetorv. Senere vil Ingversen formidle glæden ved dansen gennem at styre musikken til Skievents store afterparty på Skru ned Åboulevarden 21