Smid bukserne - i en gryde
21.02.2013: Frisk torskerogn har sæson først på året, dvs. i januar, februar og marts.Torskerogn er sundt, magert og indeholder B- og D-vitaminer.Det er nemt at tilberede frisk torskerogn
venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem
Sådan koger du torskerogn
Det er faktisk meget nemt: Du lægger de skønne torskebukser i koldt vand med lidt eddike, citronsaft, sort peberkorn, laurbærblade, lidt salt og et løg og bringer det stille i kog.
Herefter lader du det simre i ca. 30-40 minutter ved svag varme, ellers går bukserne i stykker. Du kan pakke rognen ind i bagepapir eller et tyndt klæde.
Lad rognen køle af i kogelagen. Du kan fint gøre det et par dage i forvejen. Et stykke ristet rugbrød, hjemmerørt remoulade og en dram. Velbekomme.