The ManHouse - Bora Bora

HIMHERANDIT Productions: 4.-8. februar 2014. To mandlige performere går på scenen for at undersøge opfattelsen af at være en mand i dag.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Magnus er en 37-årig heteroseksuel mand, der bor med sin kæreste og søn inde i skoven. Han kan godt lide at bygge ting, og er introvert. Magnus holder af stilheden.
Andreas er en 33-årig homoseksuel mand, der bor i byen med sin mand og deres marsvin. Han kan godt lide at danse og er ekstrovert. Andreas er socialt anlagt.
Sammen mødes begge mænd i spotlysets skær og lader deres forskelle udgøre substansen for forestillingen. Uden  filter opsluges de af; overgangsriter, fester, slåskampe, sex, fødsel og død og udleverer deres forhold til penge, familie, seksualitet, mode, arbejde og leg. Sammen transformeres de fra bæster til babyer, sønner til fædre og opløser stereotyperne for at opfinde deres egen "mandighed" henad vejen.
Publikum oplever de to moderne mænd kontrastere, sammenligne, konkurrere om og kombinere deres verdener i en unik, ualmindelig forestilling på kanten af fornuft.