Tunø Festival - invitation til Borgmesteren

Tunø-kartofler og festivalbillet til borgmesteren.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Tunø-kartofler og festivalbillet til borgmesteren
I en lille papkasse fik Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard lørdag overrakt de allerførste kartofler fra Tunø.
Det var formand for Tunø Festival, Jørn Kildall, der var den glade giver af de små friske knolde – gravet op af ægteparret Aase og Valdemar Borggaard på deres kartoffelmark på Tunø.
Med sig havde festivalformanden også en invitation til Aarhus-borgmesteren om at komme til årets Tunø Festival.
-Under alle kartoflerne ligger en invitation til Tunø Festival. Vi vil gerne vise, at vi kan en masse på Tunø, og vi håber jo også på et samarbejde om Kulturhovedstad 2017, sagde formanden til Aarhus-borgmesteren.
Jacob Bundsgaard fik også tilbud fra festivalen om at sejle til Tunø direkte fra Aarhus Havn med den nye alternative transportmulighed – en lynhurtig motorbåd fra Sea Rangers.
-Så kan du drikke en fadøl med os andre og blive transporteret kvit og frit hjem med Tunø-færgen – din borgmesterkollega i Odder har jo tilbudt gratis færge til alle festivalgæster, sagde Jørn Kildall.
Den smilende borgmester takkede for gaven fra Tunø:
- Tunø-kartofler er jo noget mere specielle end dem fra Samsø – der er jo ikke så mange af dem. Nu bliver jeg populær, når jeg kommer hjem. De skal bare renses og koges og have et godt stykke kød til, sagde han og afslørede, at hans barndoms ferier ofte gik i sejlbåd til Tunø.
- Jeg er rigtig glad for, at det lykkedes at få Tunø Festival til at overleve. I har et super program, og det er altid dejligt at komme til Tunø og få et break fra hverdagen, sagde han.
- Jeg kommer til festival, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Og når jeg nu kan få en tur med motorbåd, går det jo hurtig at komme til Tunø, sluttede Jacob Bundsgaard. Han havde afset tid lørdag middag til at mødes med et hold fra Tunø Festival, der var i byen for at dele flyers ud om festivalen, der holdes på Tunø 4.-7. juli.
Yderligere oplysninger formand for Tunø Festival Jørn Kildall 29463656