Aarhus MTB Marathon DM XCM 2019

Sport

Stort MTB løb i Marselisborgskoven med deltagelse af både eliteryttere og motionister.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

387 Mountainbike ryttere samledes i Marselisborgskoven, til årets Marselisborg MTB DM i maraton for både licens- og motionsryttere,
der alle så frem til at møde den spændende og udfordrende rute der var lavet til dette løb. De fleste mødte op for at have en sjov dag med venner og familie, men selvfølgelig var der også konkurrence om pladserne i de forskellige klasser. For mange af motionisterne var det en udfordring i sig selv at gennemføre den krævende rute på 25km, som blev tilbagelagt mellem 1 og 3 gange.

Til stor jubel for hjemmepublikummet blev licensklasse Dame A vundet af den lokale rytter Camilla Søgaard (verdensmester i MTBO) som vandt løbet med et lille minuts forspring. Denne præstation satte et flot punktum for de mange fremmødte på en dejlig solskinsdag i skoven syd for Aarhus.