Åbyhøj-Hørsholm

Sport
venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Lørdag mødte damerne fra Aabyhøj pokalfinalisterne fra Hørsholm. En vigtig kamp for Aabyhøj, som før weekendens kampe lå a point med Stevnsgade, Hørsholm og Lemvig på 3.-6. pladserne. Stillingen efter weekendens kampe er, at Hørsholm og Lemvig har sneget sig op i top 4 sammen med SISU og Amager, og at Aabyhøj ligger nr. 5 efterfulgt af Stevnsgade, Falcon, Virum, Værløse og Horsens.
Nederlaget på 17 point vidner ikke om nogen spændende kamp, men med periodecifre på 18-15, 14-12, 19-16 og 25-16(alle i Hørsholm-favør), viser med al tydelighed, at kampen var tæt helt frem til fjerde periode. Det er to hold, som på papiret matcher hinanden rigtig godt. Masser af unge talentfulde spillere, suppleret af et par rutinerede og en enkelt udlænding på hvert hold. Begge hold vil gerne spille hurtigt, men på dagen har Hørsholm utvivlsomt mest succes. Om det er godt forsvar eller dårlig koncentration, det må være en subjektiv vurdering, men faktum er og var, at Aabyhøj ikke kunne ramme kurven i denne lørdagskamp. 16/63, altså en scoringsprocent på 25, på 2’ere gør det meget svært at vinde en kamp. Især mod et godt spillende Hørsholm-hold, hvis scoringsprocent på 2’ere da også ligger dobbelt så højt, nemlig på 50%.
En af de positive oplevelser i dag var det unge talent, Kia Fisker. Kia havde 11 point(50% på 2’eren) og 6 rebounds på 24 minutter. Kia er en af de spillere, holdet kommer til at bygge på i fremtiden, og det er derfor ekstra dejligt, at hun blomstrer i denne sæson.
På rimelig konstant højt niveau finder vi også kampens topscorer og med kampens eneste double-double, Maria Steen Jespersen med 16 points og 15 rebounds. Ingen tvivl om at vi kommer til at savne Maria næste år, og at SFU bliver glade for den blonde dansker!
Fra udeholdet var Maja Gerlyng bedst med 16 points, 5 assists og 5 steals!