DHL staffetten 2018

Årets DHL stafet er en Folkefest i Mindeparken

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Hvert år i august forvandles Mindeparken i Aarhus til en kæmpe folkefest, når 47.000 motionister henover 3 dage begiver sig ud på et 5x5 km stafetløb eller en 5 km walk. I 2018 er det 36. gang, at DHL Stafetten afholdes, og på disse 36 år er løbet vokset fra 800 til over 47.000 deltagere.
Mere end 1.600 offentlige og private virksomheder benytter lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst og derfor har stafetten fået tilnavnet ”verdens største firmafest”. DHL Stafetten er en oplagt mulighed for et firmaarrangement, hvor man mødes i hyggelige rammer til enten en løbe- eller gåtur. I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af deres dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.
Man behøver ikke være en virksomhed for at deltage. Privatpersoner og foreninger er også repræsenteret i stor stil og i høj grad med til at sprede en hyggelig stemning i det private teltområde, hvor der er pavilloner, havestole og grill i alle afskygninger.