Kai Strauss og The Electric Blues Allstars @ Ny V58

Have man valgt at gå på Ny V58, søndag d 07-02-2016 for at høre Kai Strauss & The Electric Blues Allstars så fik man en guitaroplevelse udover det forventet, og masser af godt Blues

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

“Kai Strauss er mest kendt for sine 15 år som guitarist hos Memo Gonzalez & The Bluescasters, men gik for et par år siden solo og dannede The Kai Strauss Band. Et band der med sangeren Jeffrey Amankwa i front, spiller mere soul/pop/roots funderet musik end blues. Men vel kan man tage Kai Strauss ud af et bluesband, men man kan aldrig tage The Blues ud af Kai Strauss, så hver gang han ser sit snit til det, griber han blues guitaren - ganske som vi kender ham! Og tak for det. For som Scott Duncan så korrekt beskriver det i Englands førende bluesmagasin 'Blues In Britain':
“Kai Strauss is simply a great guitarist whose solos are up there with the likes of American contemporaries like Rusty Zinn, Jimmie Vaughan and Sean Costello”
Kai's tone, frasering og intensitet, har da også for længst givet ham en position som en af de mest respekterede bluesguitarister i Europa. Og i Kai Strauss & The Electric Allstars påtager han sig så ydermere rollen som frontmand og sanger. En rolle han fylder kompetent ud og som han nyder at have. Han forklarer...:
"..Når jeg selv er sanger og bandleder, kan jeg sammensætte nøjagtig det repertoire af originale numre og fortolkninger som jeg vil.." "...og jeg elsker at spille mine egen favoritnumre af idoler som Buddy Guy, Jimmy Rogers, BB King mfl. og så supplere med mine egne numre. Det gør det hele mere personligt - og meget sjovere..!"
Se frem til en sublim guitaroplevelse i særdeleshed, og en udsøgt blues oplevelse i almindelighed
Kai Strauss er ikke opvokset i Texas, men er fra Osnabrück i Tyskland. Lyttede man til hans guitarspil alene, ville man forledes til at tro han var fuldblods Texaner. Kai Strauss er blandt mange "bluesguitar-afficionados" betragtet som en af Europas mest autentiske inden for den Texanske "no bullshit stil" man kender fra mestre som Jimmie Vaughan, Anson Funderburgh og en tidlig Ronnie Earl m.fl. Af samme grund var det også en svært begejstret Tony Vega der uden tøven sagde "OH YEAH! Man, are you kiddin' me. I have been following Kai for years, and would LOVE to play with him.”
https://www.facebook.com/electricbluesallstars/
http://www.kaistrauss.com/