Kirke koncert med Signe Svendsen i Søften Kirke

Det var en stopfyldt Søften Kirke, som bød Signe Svendsen velkommen til solokoncert i kirkerummet. En veloplagt Signe Svendsen gav os alle en uforglemmelig oplevelse.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Signe Svendsen har i mange år turneret med sit faste band på festivaler og på landets spillesteder. I efteråret 2017 begav hun sig ud på sin første egentlige SOLOturné, hvor den danske sangskriver vil være at finde helt alene på scenen. Her bliver der plads til fortællinger, nærvær og sangene i nye udgaver. Publikum vil få mulighed for at komme tættere på teksterne, tættere på stemmen og på mennesket bag.
Rækken af kirkekoncerter fortsætter henover foråret. For som Signe selv udtaler ” Det var dagen efter det amerikanske præsident valg og jeg skulle spille i Øster Løgum kirke. Alle, både publikum og jeg, var ret slået ud og groggy af at være oppe hele natten og ikke at fatte hvad der var sket. Dér kunne kirkerummet virkelig noget. Det samlede os og skabte et håb derude – en tro på at verden IKKE var ved at skvatte sammen alligevel. Det gjorde et ret stort indtryk på mig og satte ideen om en decideret kirketurné i gang.”