Kræmmermarked på Tangkrogen fra den 17. maj 2012

Klokken 10.00 blev årets kræmmermarked skudt i gang, og selv om vejret var noget ustabilt, strømmede gæsterne til, udstyret med regntøj og gummistøvler.
Kom ind og se Kvinden uden overkrop, Den hvide Tornado, Friturecontaineren, Landevejsriddere og alle de mange gode tilbud i boderne.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Lions Århus skriver:

Om Århus Kræmmermarked
Kære besøgende,

I 2012 afholdes vores 23. marked (der blev ikke afholdt marked i 2009)!

Vi glæder os enormt meget til at give dig mulighederne for en god handel i Tangkrogen i Århus den 17. – 20. maj 2012! Som sedvanligt afholdes markedet torsdag, fredag, lørdag, søndag – i Kr. Himmelfartsferien.

Vi håber du nyder vores nye hjemmeside! Vi har lagt kærlighed ned i udformingen af siden, og håber du vil gøre god brug af den.
Vi har også åbnet hjemmesiden for kommentarer og håber at høre fra dig i vores gæstebog. Vi er også kommet op med egne sider i sociale medier som Facebook og Twitter, hvor medlemmerne får skræddersyede nyheder og tips fra Århus Kræmmermarked!

Vi håber du får megen glæde af vores nye tilbud og services, og vi glæder os meget til at se dig i Tankrogen i Århus til 4 festlige Kræmmermarkedsdage:

fredag, lørdag og søndag 17.-22-. maj 2012.
Med venlig hilsen
Århus Kræmmermarked

 

Seneste gallerier

GoFM Live 2024

GoFM Live 2024

4. juni 2024