Kulturkaravanen

Kulturkaravanen lagde vejen forbi Folkestedet den 28. august efter de har været på rejse med hestevogne og teater i 2 mdr. gennem det meste af Danmark – fra midten af maj til midten af juli 2021. De sluttede af i Aarhus med forestillingen ”Når vandene mødes”. Den er delvist skabt undervejs og er farvet af vind og vejr og møder med mennesker på deres vej.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Rejsen kaldes: ”Visioner fra Vandkanten – en kulturkaravane i hestevogn fra Møn til Vendsyssel”
Visioner fra Vandkanten er et eksperimenterende kulturprojekt, der rykker ved gængse måder at producere og formidle kunst og kultur på. De betragter det at være et skabende menneske som et livsbehov og en ret, der ikke skal forbeholdes kunstneren, og de henvender sig til forskellige grupper, foreninger og enkeltpersoner og orkestrerer deres kulturudtryk i et dynamisk møde med det, de komme med.
De plukker en karakter fra en af deres egne forestillinger, en dans fra en anden, en motorcyklist og en ballerina fra lokale foreninger og lader dem mødes i overraskende sammensætninger med nye æstetiske udtryk.
Denne teaterform griber ind i dagligdagen, møder mennesker hvor de er, og skaber en udveksling mellem teatret og andre performative kulturformer. Sådan forrykker de oplevelsen af den velkendte dagligdag, fordi de indtager byens rum og involverer dens beboere på nye måder.

 

Seneste gallerier