MMA GALLA Vol. 11

Sport

Lørdag aften var der MMA Galla i lokalerne hos Århus Firma Sport.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Lørdag aften var der MMA Galla i lokalerne hos Århus Firma Sport. Ikke mindre end 14 kampe skulle kæmpes fordelt på 11 amatør og 3 professionelle i løbet af aftenen.

Der var total udsolgt inden åbningen af dørene til aftenens show så havde man forventet at kunne købe i døren blev man skuffet. Til gengæld blev dem der havde sikre sig billet ikke skuffet da der var en fantastisk intensitet og stemning i hallen hele aftenen.

Når en kamp blev afviklet, kunne man mærke hvordan intensiteten steg og samtidig gik der, når et slag eller spark gik rent ind, et sug gennem publikum. Man kunne se koncentrationen lyse ud af kæmpernes øjne lige inden kamp start for at udleve denne i kampen og ved afgørelsen kom den til fulde ud i form af jubelbrøl ved sejr eller en lille tåre ved nederlag. Så det galt om for alle at være klar ved kampstart for kampen, kunne være slut kort efter den var begyndt.

Aftenens klimaks var ved aftenens sidste kamp hvor den lokale Prince Avanu som skulle i sin første pro kamp mod tyske Zemaray Afzali, som ham vandt i første omgang. Her var taget ved at flyve af Århus Firma Sports hal i et jubelbrøl fra både Prinsen selv, men også de mange lokale fans.

Kæmperne i MMA, Mixed Martial Arts, prøver at vinde ved at bruge forskellige teknikker fra forskellige kampsports stilarter, deraf navnet mixed martial arts. Det er en kampsport, som kan spores meget langt tilbage i historien, da man i MMA både bruger brydning, boksning, jiu-jitsu, kickboksning osv.