Musikmesse Århus

Der var spændende stande på Musikmessen som blev afholdt i dag. Der var plads til masser af god musiksnak, lytte til lidt musik, nyde en kop kaffe og ikke mindst møde gamle venner.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

At læse på nettet:

Bag den lokalt forankrede messe står Musik Aarhus Festival (byens regionale spillesteder - Atlas, Radar, Train og VoxHall) og Promus (Produktionscenteret for rytmisk musik i Aarhus), og arrangementet finder sted på Godsbanen i dagtimerne lørdag den 19. januar.

Musikmessen har til formål at mindske afstanden mellem de udøvende musikere og byens musikforbrugere, og det er vigtigt at understrege, at arrangementet ikke er en rendyrket branche-ting, men en begivenhed, der henvender sig til alle musikinteresserede.

Musikmessen er således tænkt som en størrelse, der appellerer til såvel unge som ældre - og børnefamilier for den sags skyld. Og der bliver da også noget for enhver smag, når alt lige fra musikskoler til koncertarrangører, pladeselskaber og alskens andre musikrelaterede organisationer indtager Godsbanen.

Det bliver et slaraffenland af lokale tilbud, initiativer og muligheder, og musikmessen ligger således i oplagt forlængelse af Musik Aarhus Festival, som i øvrigt i år udvides med yderligere to koncertaftener

Som med alle andre Musik Aarhus Festival-relaterede tiltag er der naturligvis gratis adgang til messen - det ligger os meget på sinde hermed at tydeliggøre, at festivalen overordnet set henvender sig til alle, hvilket ikke mindst også er tilfældet med denne Danmarks største gratis musikmesse.

 

Seneste gallerier