Badminton Ligakamp Højbjerg - Odense

Sport

Der var lagt op til tætte kampe

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Der var lagt op til en tæt kamp mellem Højbjerg og Odense og alle de mange tilskuere fik mange tætte kampe i en spændende holdkamp der kunne afgøre hvorvidt Højbjerg skal spille kvartfinale.
Forud for de sidste to kamprunder i Badmintonligaens grundspil lå Højbjerg på 8. pladsen med 5 point. Ikast ligger på 9. pladsen med 1 point, mens Aarhus Badmintonklub (AB) ligger på sidstepladsen med 0 point. Det er mellem disse tre klubber det skulle afgøres, hvem der kommer i medaljeslutspil og hvem der ender i oprykningsspil.
Ikast og AB mødes i Ikast i 8.runde, der spilles i dag tirsdag d. 3. januar kl. 19, mens Højbjerg tog imod Odense Badminton Klub (OBK), der ligger på 6. pladsen med 10 point og dermed er sikret plads i medaljeslutspillet. Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen havde forudset en god holdkamp med tætte kampe.
I damedoublen mellem Line Nørgaard/Nanna Vestergaard og Camilla Martens/Maiken Fruergaard var OBK vurderet til at være favorit. På en god dag kan Højbjerg-pigerne dog godt ændre på det forhold. Det skete dog ikke idag. Højbjerg taber.
I herredouble var Højbjerg til gengæld vurderet som favorit. Morten Bødskov/ Oliver Leydon-Davis mødte Mikkel Normann og unge Emil Hybel Kristensen. Højbjerg vinder.
Michael Kjeldsen så herresinglerne som meget lige. I 1. herresingle mødte Kasper Dinesen OBKs Steffen Rasmussen, og her var hjemmebanefordelen måske udslagsgivende – Kasper vinder. I 2.herresingle var der debut til Højbjergs mexicanske spiller Ramon Garrido, der mødte Patrick Bjerregaard. Også han vinder.
Alexandra Bøje var tilbage i damesingle, hvor hun mødte Airi Mikkela, som umiddelbart var betragtet som favorit. Alexandra vandt.
OBK stiller med en solid mixeddouble i form af Sara Thygesen/Frederik Søgaard, der mødte Emilie Juul Møller/Mathias Bay-Smidt. OBK var favorit og vinder da også.
Højbjerg vinder holdkampen 4-2 og sikrer sig dermed en plads i kvartfinalen.
Vi ser allerede nu frem til næste uge hvor kampen om Aarhus skal finde sted med udekamp mod Aarhus Badminton Klub 9. januar kl. 19.