Djævlebakkeløbet 2017-2

Djævlebakkeløbet 2017 afviklet i forrygende godt vejr.

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Løbeklubben RunningWild gentager de sidste par års store succes og skyder årets Djævlebakkeløb i gang søndag d. 8/10. Løbet afholdes i Riis Skov, hvor der vil være masser af udfordringer og hygge for både børn og voksne med tre forskellige løbedistancer, djævlekagebord, sjove aktiviteter for børnene og masser af andet djævelskab for hele familien.
Det er tredje år løbeklubben RunningWild står bag et løb, som bliver afholdt helt i klubbens ånd – socialt, sjovt og udfordrende. Løbet finder sted omkring Riis Skovs legendariske Djævlebakke, som også har lagt navn til begivenheden.

Løbet er et socialt løb med plads til alle, hvor udfordringen i lige så høj grad består i at komme godt op ad Djævlebakken som at slå nye rekorder på distancen. Ruten er den velkendte ”gul rute”, som er elsket for sin skønhed og afveksling – og frygtet for den sagnomspundne Djævlebakke!

Man kan i år vælge at løbe 4,5 km og passere Djævlebakken en enkelt gang eller doble op og dermed forcere Djævlebakken to gange. Er tempoet ikke helt i top, kan det ikke udelukkes, at selveste djævlen griber ind med en hjælpende hånd – eller måske snarere en trefork!
Børneløbet er 1500 meter langt og vil forløbe på en anderledes og underholdende rute efterfulgt af masser af sjove aktiviteter, konkurrencer, snobrødsbagning og flødebollemaskine. Og naturligvis er der medaljer til alle børneløbere.

 

Seneste gallerier