Taekwondo i mindeparken

Sport

Openair 2018

venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem

Aarhus syd Taekwondo inviterede Århusianer til gratis taekwondotræning i Mindeparken, hvor man kunne stifte bekendtskab med 7 forskellige kampkunsts-discipliner.
Asiatisk kampsport er tosidigt; fysisk og mentalt. Den fysiske del kommer til udtryk gennem spark, slag, stød, låse og kast udført under træning eller i sparringskamp, selvforsvarsteknikker og regulær konditions- og styrketræning. Den mentale del opøves gennem fastholdelse af koncentration, åndedrætsøvelser, meditation og ro. Den fysiske og mentale træning giver udøveren styrken til at bevare overblikket i vanskelige situationer, samt overskud til at møde andre mennesker fordomsløst og med imødekommenhed.

Kampsport krydser grænser mellem køn, alder og kulturer, og vi lærer at udvise respekt overfor andre mennesker og det rum vi befinder os i. Under træningen kommer det til udtryk ved, at vi hilser på hinanden og instruktøren, og efter træning eller en krævende kamp eller øvelse udtrykker vi på forskellig vis påskønnelse for den gensidige oplevelse.


samme sted, næste gang
4. august kl. 12:00-15:00
11. august kl. 12:00-15:00