Alt godt fra Aarhus Bugten
Ved Skæring Strand med de sneklædte Mols Bjerge som baggrund, afholdt Smag på Aarhus endnu et af sine udendørs arrangementer. På trods et koldt og blæsende, men solrigt vejr, var arrangementet velbesøgt. Børn og voksne indsamlede med stor iver muslinger, snegle, tang m.v. som blev tilberedt over åben ild på stranden. Den varme velsmagende suppe passede perfekt til det kolde vejr.
venstre pil : forrige billede
højre pil : næste billede
p : gå en side tilbage
n : gå en side frem
Med Smag på Aarhus er der nye muligheder for at dyrke, plukke, samle, lave mad og etablere fællesskaber i byens rum. Alle har en smag, og sammen skal der afprøves og udvikles nye og anderledes smagsoplevelser.
Smag på Aarhus er et 4-årigt projekt støttet af Nordea-fonden og forankret i Center for Byens Anvendelse, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune.